Wat goed dat je de keuze maakt om je saunabezoek nog prettiger te maken! Maar wat voor sauna handdoek moet je dan precies kopen? Er zijn namelijk verschillende opties te vinden op verschillende soorten websites. Wij hebben het op een rijtje voor je gezet om de keuze helder in kaart te brengen:

Sauna handdoek met klittenband

De eerste optie is een handdoek met een klittenbandsluiting. Het doel van de sluiting is dat je je handdoek niet meer hoeft om te knopen en je geen zorgen hoef te maken dat je handdoek zomaar van je middel afglijdt. Het enige nadeel met een handdoek met klittenbandsluiting is dat je wel echt de goede maat moet uitkiezen, anders is de handdoek algauw te groot of te klein.

Sauna handdoek met elastiek

Ook zijn er handdoeken met een elastiek sluiting. Deze handdoeken zijn praktisch en geven je genoeg comfort in de sauna. Doordat het een ronde handdoek is met een elastiek erin, moet je de handdoek wel aandoen zoals je normaal een broek of rok aan zou doen. Het voordeel is dat je met de maat niet heel nauw hoeft te kijken, omdat elastiek natuurlijk lekker meewerkt.

Combinatie van klittenband en elastiek

In onze webshop verkopen wij sauna handdoeken met een combinatie van klittenband en elastiek. Deze combinatie zorgt ervoor dat je je handdoek makkelijk om en af kan doen, niet zo nauw hoeft te kijken naar de maat en je de handdoek zo veelzijdig mogelijk kan gebruiken! Wij hebben veel positieve feedback gehad van allerlei mensen die onze handdoek gebruiken in de sauna, maar bijvoorbeeld ook op de camping. Doordat iedereen zo positief is over de combinatie van elastiek en klittenband, proberen wij ook steeds beter deze combinatie te verbeteren!


Related Posts