Waarschijnlijk laat het design van de Ponchy je niet denken aan een typische handdoek die je meeneemt naar de sauna, maar niets is minder waar. Het design komt van een surf poncho af. Ik heb de Ponchy op de test genomen en ervaren of het een echte sauna handdoek is.

Achtergrond

De Ponchy wordt handgemaakt in Nederland en is van een hoogwaardige katoenen badstof gemaakt. Toen ik de Ponchy voor het eerst aanhad voelde ik dit al meteen. Ik kreeg het veilige gevoel van een badjas, maar het had ook de praktische mogelijkheden van een normale handdoek. Ik begrijp dat de surf poncho wordt gebruikt op het strand, maar dit product heeft zo veel meer mogelijkheden!

Gebruik

Ik heb zelf nu een paar keer de Ponchy meegenomen naar de lokale sauna, maar ben er al gauw achter gekomen dat het ook een ideaal product is om thuis aan te doen, bijvoorbeeld na het douchen. Ik betrap mezelf erop dat ik de Ponchy nu steeds vaker ga gebruiken als mijn normale ochtendjas. Als ik dit jaar op vakantie ga, zal ik hem zeker meenemen als surf poncho.

Voordelen in de sauna

Wat voor mij persoonlijk een voordeel was, is dat de Ponchy niet zomaar gaat openstaan, zoals een normale badjas. Ook is het fijn dat de maat van de ponchy klopt, waardoor je gehele lichaam bedekt wordt. Wil jij een Ponchy? Klik dan hier.


Related Posts